CSN Groep Logo

Webinar serie: De ongekende kracht van Microsoft Teams

Hoe gaan organisaties om met de nieuwe realiteit van het thuiswerken en welke technologische mogelijkheden binnen Microsoft Teams worden er door veel organisaties nog niet benut?

Deze vragen worden in vier webinars van maximaal 30 minuten beantwoord. Daarnaast worden de nieuwste updates behandeld die Microsoft tijdens het evenement Ignite van 2021 bekendmaakte.

1. Kijk vooruit met Teams

Welke rol speelt Microsoft Teams in jouw organisatie? Aangezien thuiswerken de norm lijkt te gaan worden, is het slim om vooruit te kijken. Wij bespreken hoe organisaties kunnen omgaan met de komende veranderingen en hoe Microsoft Teams je daarbij kan helpen.

2. Teams gebruik je toch alleen om te videobellen?

Microsoft Teams gaat verder dan alleen videobellen. Wist je dat je er ook mee kan chatten, telefoneren en dat er binnen Teams diverse applicaties gekoppeld én geïntegreerd kunnen worden? Ontdek tijdens dit webinar de daadwerkelijke kracht van Microsoft Teams en maak het programma nog relevanter voor jouw organisatie.

3. Hou met Teams medewerkers gezond

Hoe houd je medewerkers gezond nu ze minder zichtbaar zijn? De technologie staat voor niets en kan inzichten geven in het welzijn van je medewerkers. En ontdek hoe medewerkers technologie kunnen inzetten om stress- en burn-outklachten te verminderen of zelfs te voorkomen.

4. Hoe werkt Teams in de praktijk?

Alle concepten uit de drie eerdere webinars komen nu samen. Aan de hand van de theorie heb je gezien hoe je slimmer aan de slag kunt met Microsoft Teams en hoe technologie jouw werk makkelijker en plezieriger kan maken. We laten je in een demo letterlijk zien hoe de tools binnen Microsoft Teams werken.

Hulp bij

Teams

integratie

Karste de Vries

Contact Arjan

Bel Arjan van de Bunt op 088 999 09 23 of mail naar a.bunt@csngroep.nl