CSN Groep Logo

Workspaces

Online werkplekken: device-, locatie- en platform-onafhankelijk

Workspaces

Een Workspace is een IT-omgeving waar alle benodigde data en applicaties van een organisatie staan. Vanuit deze omgeving worden online werkplekken aangeboden. Deze werkplekken bieden gebruikers device-, locatie- en platform-onafhankelijk toegang tot de data en applicaties op individueel niveau.

Onze Workspaces zijn altijd maatwerk en daardoor geschikt voor iedere organisatie. Wij zijn marktleider op het gebied van werkplekken voor de bouw- en maakindustrie. Door GPU rekenkracht toe te voegen worden complexe werkprocessen en zware grafische performance ondersteund.

Daarnaast ondersteunen Workspaces bij het versnellen van de digitale transformatie

BIM, CAD, EDU en YOUR Workspace

virtuele cpu en gpu

BIM Workspace

De online werkplek voor de bouwsector waar alle BIM data en ontwerpapplicaties samenkomen. Het perfecte platform voor integraal samenwerken met ketenpartners.

Lees Meer

virtuele cpu en gpu

CAD Workspace

De online werkplek voor de maak-industrie om zware grafische ontwerp-applicaties te draaien. Het platform om overal en met ieder device productdata te raadplegen.

Lees Meer

High Performance Computing

EDU Workspace

De online werkplek voor studenten waar alle applicaties in de cloud draaien. Zo is iedere student verzekerd van de juiste applicaties en performance op elke gewenste locatie.

Lees Meer

High Performance Computing

YOUR Workspace

De online werkplek die volledig ingericht kan worden naar de eisen van de organisatie en haar medewerkers. Van Office tot zwaar grafische werkplekken.

Lees Meer

meer 
Workspace
info

Michiel van Bergen

Neem contact op met Michiel

Bel 088 999 09 12, mail naar m.bergen@csngroep.nl of stel direct een vraag.