CSN Groep Logo

Marktleider in grafische 3D werkplekken

BIM Workspace

De online werkplek voor de bouwsector waar alle BIM data en ontwerp-applicaties samenkomen. Het perfecte platform voor integraal samenwerken met ketenpartners. Lees meer

Strukton Worksphere

“We hebben nu grip op onze projectdata. Zo weten we welke gebruiker, wanneer, waar is ingelogd en welke gegevens hij heeft verwerkt”

Bekijk de Strukton klantcase

CAD Workspace

De online werkplek voor de maakindustrie om zware grafische ontwerp-applicaties te draaien. Het platform om overal en met ieder device productdata te raadplegen. Lees meer

Heavac Aurora

“Onze engineers hebben geen krachtige workstations meer nodig om zware applicaties te draaien en kunnen altijd, overal en op elk apparaat werken

Bekijk de Heavac klantcase

Businesscase

Betere samenwerking, hogere efficiëntie en meer veiligheid: de voordelen van een centrale werkplek voor BIM-data en applicaties zijn veelbelovend. Maar hoe werkt BIM Workspace in de praktijk?

Versneld
digitaal
innoveren

Wij helpen bedrijven met het versnellen van de digitale transformatie. Er is een chronisch tekort aan IT personeel en er is een gebrek aan tijd en kennis bij de IT force van organisaties. De IT markt ontwikkelt zich sneller dan bijleren mogelijk is. Er vindt een verSaaSing van het applicatielandschap plaats. Software-vendoren bieden hun applicaties meer en meer in de vorm van SaaS aan ter vervanging van on-premise applicaties. Dit dwingt bedrijven om software als een dienst af te nemen. Daarnaast verandert de digitale wereld razendsnel. Klanten en medewerkers doen overal ervaringen op met nieuwe technologieën en willen hier gebruik van kunnen maken. Het implementeren van nieuwe technieken en mogelijkheden om tegemoet te komen aan de wensen van uw medewerkers en relaties noemen we het proces van digitale transformatie. Lees meer over de digitale reis.

Managed diensten

Virtuele werkplekken

Een grafisch geaccelereerde werkplek waarbij alle data, lokale- en cloud-applicaties vanuit één centrale omgeving worden aangeboden aan de gebruiker.

CSN Workspace

Beveiligde verbindingen

Slimme SD WAN oplossingen met geïntegreerde security om sneller datacenters te ontsluiten en eenvoudig te connecteren met cloud omgevingen.

Secure Access Service Edge

Virtuele GPU & CPU

VGPU en VCPU power voor projecten die veel rekenkracht vereisen. Geschikt voor Deep Learning, Extended Reality en Artificial Intelligence.

High Performance Computing

Tevreden klanten

Linthorst Techniek

Klantencase

Linthorst Techniek

Renolit Nederland

Klantencase

Renolit Nederland

Hoppenbrouwers techniek

Klantencase

Hoppenbrouwers Techniek

Als Managed Service Provider ontzorgen wij middelgrote en grote ondernemingen die worstelen met IT capaciteit. Door IT als dienst af te nemen kunnen onze klanten zich volledig focussen op de eigen business. Kortom: CSN Groep managed jouw IT. Door het outsourcen van de IT naar CSN Groep is de IT omgeving altijd up-to date, is er een lagere Total Cost of Ownership (TCO) doordat er op- en afgeschaald kan worden, wordt er gewerkt met de nieuwste technologieën en geniet je van de expertise van jarenlange ervaring.

Managed
Service
Provider

Vragen

Advies

Afspraak

Karste de Vries

Neem contact op met Karste

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79
Mail naar k.vries@csngroep.nl

ISO 9001 & ISO 27001

ISO
9001
27001