CSN Groep Logo

SASE

Een cloud-native set aan netwerk- en beveiligingsoplossingen

SASE: Secure Access Service Edge

Digitale transformatie verandert de manier van werken. Hierdoor moeten netwerk en beveiliging worden aangepast aan de werkwijze van uw medewerkers. De Magic Quadrants van Gartner hebben ons altijd geholpen de juiste point solutions te kiezen. Deze point solution aanpak maakt IT complex en zorgt voor een enorme beheerlast.

Er is een nieuwe oplossing nodig. De onderzoekers van Gartner hebben deze oplossing SASE (Secure Access Service Edge) genoemd. Door de wereldwijde behoefte aan een nieuwe oplossing heeft Gartner hier een nieuw quadrant voor gemaakt.

SASE biedt alle netwerk- en beveiligingsopties die nodig zijn, via een centrale architectuur die speciaal is ontworpen voor de cloud, om moderne organisaties te ontzorgen. Door een eenvoudige architectuur te combineren met een gebruiksvriendelijke interface maakt SASE de digitale transformatie van een organisatie een stuk eenvoudiger. 

SASE ondersteunt de volledige edge: kantoren, datacenters, cloud diensten en zelfs mobiele gebruikers. Door gebruik te maken van één compleet netwerk- en beveiligingsplatform wordt een organisatie efficiënter en meer wendbaar. Bij een SASE oplossing is de schaalbaarheid ongekend. Nieuwe datacenters, kantoren en fabrieken zijn binnen enkele uren aangesloten op de bestaande infrastructuur.

SASE

Een bedrijf digitaliseren is een reis; deze begint vandaag met 's werelds eerste SASE-platform: Cato Cloud door Cato Networks.

Vragen

over

SASE

Karste de Vries

Neem contact op met Karste

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79
Mail naar k.vries@csngroep.nl