CSN Groep Logo

CAD Workspace:

Flexibel samenwerken
voor de makers van de toekomst

Ontwerpers en engineers hebben meer nodig dan een krachtige IT-omgeving. Het wordt steeds belangrijker om grafische modellen, ontwerpen en designs te delen. Dat maakt samenwerken met andere ontwerpers op kantoor en co-developers mogelijk.

En dan wordt het al snel ingewikkeld. Of niet? CAD Workspace biedt een betrouwbare online werkomgeving om zware applicaties te draaien én om efficiënt samen te werken. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis of onderweg op ieder device. Zo maakt u een zwaar workstation overbodig. Heeft u tijdens een bepaalde fase meer werkplekken nodig? Dan kunt u eenvoudig uw werkplekken op- en afschalen, voor een vaste prijs, met licenties inbegrepen.

CAD Workspace, dat is:

Eenvoudig en efficiënt samenwerken
Flexibel op- en afschalen
Anytime, anywhere, any device
Device-, vendor- en platformonafhankelijk
Maximale bescherming van jouw intellectueel eigendom
Grafisch geaccelereerde desktop
 
Expertise van kennispartners
 

CAD Ecosysteem

CAD Workspace integreert de applicatiekennis van verschillende kennispartners in één eenvoudige IT-infrastructuur.

Ontdek de 7 voordelen

Met CAD Workspace zorgt u ervoor dat uw ontwerpers en engineers altijd vanuit huis en onderweg kunnen werken, ook met zware grafische applicaties. Het delen van modellen, technische ontwerpen en designs wordt bovendien makkelijker én veiliger! Alle voordelen ontdekken?

Ontdek CAD Workspace
in 1 minuut

Optimaal samenwerken zonder omkijken naar lokale hardware of ingewikkelde licentie- en servicestructuren. CAD Workspace voor uw organisatie? Ontdek nu de voordelen.

Test CAD Workspace nu 1 week, geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar CAD Workspace in actie? Ervaar eenvoudig samenwerken binnen één centrale, grafisch geaccelereerde omgeving met altijd de juiste applicaties binnen handbereik. Beperk de kans op rework en ontdek de meest betrouwbare workspace voor de makers van morgen.

Vragen over CAD Workspace?

Uw organisatie is uniek en daarmee ook uw werkplek. CSN Groep levert werkplekken op maat. Heeft u vragen over beheer, licenties of veiligheid? Gaat u starten met een project en bent u benieuwd naar de voordelen van CAD Workspace? Onze CAD Workspace adviseurs staan voor u klaar.

CSN Groep biedt sinds 1991 zorgeloze IT. Neem contact op met CAD Workspace adviseur Michel van Bergen en stel uw vragen over de werkplek van morgen.

Michiel van Bergen,
CAD Workspace Adviseur

+31 88 999 09 12
m.bergen@csngroep.nl

CSN Groep B.V.
Fokkerstraat 12 – 3833 LD Leusden
+31 88 999 09 55 – info@csngroep.nl