CSN Groep Logo

CAD Workspace:

Krijg grip op je data

Binnen de maakindustrie is een optimale samenwerking van cruciaal belang. Dit komt vooral tijdens projecten tot uiting waar verschillende partijen aan meewerken, zowel intern als extern. Elk project vormt als het ware een keten van partners, ook wel co-developers, die ieder op hun eigen manier en locatie werken met hun eigen devices.

Door het plaats-, tijd- en device-onafhankelijk werken is het overzicht en de controle in menig organisatie zoek. Om optimale beveiliging en bescherming van het intellectueel eigendom te garanderen, hebben organisaties grip nodig op hun data en processen. Tegelijkertijd verwachten ze in álle omstandigheden dezelfde optimale performance.

Krijg controle over je data en processen met CAD Workspace

CAD Workspace is een schaalbare online werkomgeving om eenvoudig en efficiënt samen te werken. Heb je meer of juist minder werkplekken nodig? Dan schaal je eenvoudig het aantal en het soort werkplekken per maand op en af. In een pay-per-use-model verlaag je de operationele kosten.

CAD Workspace, dat is:

Eenvoudig en efficiënt samenwerken
Flexibel op- en afschalen
Anytime, anywhere, any device
Device-, vendor- en platformonafhankelijk

Maximale bescherming van je intellectueel eigendom

Grafisch geaccelereerde desktop
 
Expertise van kennispartners
 

Security, performance en schaalbaarheid:

Hoe kun je deze uitdagingen met behulp van CAD Workspace ombuigen tot strategieën? Ontdek het in de brochure!

CAD Ecosysteem

CAD Workspace integreert de applicatiekennis van verschillende
kennispartners in één IT-infrastructuur.

Ontdek CAD Workspace
in 1 minuut

Optimaal samenwerken zonder omkijken naar lokale hardware of ingewikkelde licentie- en servicestructuren. CAD Workspace voor jouw organisatie? Ontdek nu de voordelen in de video.

Test CAD Workspace nu 1 week, geheel vrijblijvend

Ben je benieuwd naar CAD Workspace in actie? Ervaar eenvoudig samenwerken binnen één centrale, grafisch geaccelereerde omgeving met altijd de juiste applicaties binnen handbereik. Verklein de kans op rework en ontdek de digitale werkplek voor de makers van morgen.

Werkplekken op maat

Jouw organisatie is uniek en daarmee ook jouw werkplek. CSN Groep levert werkplekken op maat. Ga je starten met een project? Download onze brochure en ontdek alles over de voordelen van CAD Workspace.

Vragen over CAD Workspace?

Ook onze CAD Workspace adviseurs staan voor je klaar. Neem contact op met Michiel van Bergen, één van onze CAD Workspace adviseurs, en stel je vragen over de werkplek van morgen.

Michiel van Bergen,
CAD Workspace Adviseur

+31 88 999 09 12
m.bergen@csngroep.nl

CSN Groep B.V.
Fokkerstraat 12 – 3833 LD Leusden
+31 88 999 09 55 – info@csngroep.nl