CSN Groep Logo

Solimas Delft wordt onderdeel van CSN Groep

Solimas Delft (voorheen @Valley) wordt per 1 januari 2023 onderdeel van CSN Groep. Gekeken naar de dienstverlening, klantprofiel, portfolio en bedrijfscultuur zijn de overeenkomsten tussen Solimas Delft en CSN Groep dermate groot dat deze keuze de beste is voor alle betrokken partijen.

Door beide organisaties samen te voegen hebben klanten van Solimas Delft toegang tot een breder portfolio aan diensten meer resources met betrekking tot de projecten- en beheerorganisatie en kunnen nog directer gebruik maken van de gezamenlijke kennis en expertise.

Meer collega’s om kennis mee te delen

Inès de Wit, CEO van CSN Groep: “In de dienstverlening verandert er niets. De klanten worden geholpen door dezelfde medewerkers en zullen daarnaast kennismaken met een aantal medewerkers van CSN Groep. Voor de medewerkers van beide organisaties geldt meer collega’s om kennis mee te delen en, waar mogelijk, een transitie in de uitvoering naar het beste van twee werelden. Zo kunnen we een nog betere service bieden aan onze klanten.”

De samenvoeging van beide organisaties betekent verder dat de naam van Solimas Delft per 1 januari 2023 veranderd in CSN Groep.

Solimas Delft en CSN Groep onderdeel van de INTERSTELLAR-collectie

Alle organisaties binnen de INTERSTELLAR-collectie zijn opzichzelfstaande, waardevolle ondernemingen met een eigen kwaliteit en cultuur. De ondernemingen versterken elkaar in hun proposities voor steeds meer gemeenschappelijke klanten. De INTERSTELLAR-ondernemingen zullen de komende jaren verder met elkaar bouwen, zodat ze steeds slimmere en efficiëntere oplossingen aan hun klanten kunnen bieden. Hierbij wordt er goed gekeken waar klanten de meest relevante diensten kunnen afnemen.

Vertrouwen

Wij hebben vertrouwen in de samenvoeging van Solimas Delft en CSN Groep. We zullen dan ook alles in het werk stellen om deze samenwerking voor zowel klanten als collega’s van beide organisaties tot een succes te maken.

projecten

met elkaar

aangaan

Karste de Vries

Contact met Karste

Bel Karste de Vries op 06 467 259 39 of mail naar k.vries@csngroep.nl