CSN Groep Logo

De allereerste editie

CSN Magazine No. 1Het afgelopen jaar hebben organisaties ondervonden dat de traditionele remote werkplek niet meer voldoet. COVID-19 heeft hen verplicht om een andere manier van werken te creëren. Ook de razendsnelle opkomst van video conferencing heeft hieraan bijgedragen. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om je organisatie niet alleen wendbaarder, maar ook weerbaarder te maken tegen risico's. IT speelt hierin een onmisbare rol, want dankzij IT kan je organisatie zich snel aanpassen aan nieuwe situaties.

Manuel Speksnijder, Portfolio Manager CSN Groep

Mijn naam is Manuel Speksnijder en ik werk sinds 2015 bij CSN Groep. Als Portfolio Manager houd ik me onder andere bezig met de uitdagingen die zich voordoen op het gebied van het wendbaar en weerbaar maken van organisaties. Wil je weten wat het inhoudt om jouw organisatie digitaal te transformeren en wat je hier uiteindelijk mee opschiet? Lees er alles over in mijn blog.

Lees het blog over Digitale Transformatie

Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met mijn vrouw en onze twee puberende zoons. Daarnaast kun je me met enige regelmaat op de golfbaan vinden of op diverse locaties met mijn fotocamera in de hand. Neem gerust contact met mij op mocht je ergens vragen over hebben.

Wist je dat…

…Fortigate firewalls en Azure AD een gouden combi zijn voor veilig thuiswerken?

BLOG – Door twee van de beste securityproducten met elkaar te combineren, krijgen onze medewerkers veilig vanuit huis toegang tot alle resources. Security Consultant Ivo van Ketten legt uit hoe deze producten samenwerken.
Lees meer

Thuiswerkplek
Telefonist
…de telefooncentrale in Microsoft Teams opgenomen kan worden?

GASTBLOG – Door je telefooncentrale op te nemen in Microsoft Teams, kan iederéén op elke gewenste locatie werken. Perfect als je het hybride werken als lange termijnoplossing wil omarmen.
Lees meer

Andere interessante artikelen

5 tips om ransomware tegen te gaan

BLOG – Security Consultant Ivo van Ketten heeft de belangrijkste dreigingen samen met een aantal praktische tips op een rijtje gezet om de organisatie beter te beschermen tegen ransomware.
Lees meer

Hacker
Microsoft webinar
De ongekende kracht van Microsoft Teams

WEBINAR – Eén van de vier webinars gemist waarin we bespreken hoe organisaties omgaan met digitale communicatie en welke technologische mogelijkheden er binnen Microsoft Teams nog niet worden benut? Kijk ze allemaal direct terug!
Lees meer