CSN Groep Logo

De zesde editie

Bert-Jan en Martijn CSN Magazine NO6_mobiel
Bert-Jan van Schalkwijk (links) en Martijn van Westerneng (rechts)Ik ga continu na of er verbeteringen, aanpassingen of vernieuwingen zijn die binnen een organisatie doorgevoerd zouden moeten worden.

Bert-Jan van Schalkwijk, Security Consultant
Ik zie mezelf als eerste filter om te beoordelen welke specialist ik zou moeten inzetten om de vraagstukken van een organisatie te kunnen beantwoorden.

Martijn van Westerneng, Accountmanager

Inmiddels ben ik, Martijn van Westerneng, alweer 3,5 jaar werkzaam bij CSN Groep als Accountmanager. Ik zie mijzelf als eerste filter om te beoordelen welke specialist ik zou moeten inzetten om de vraagstukken van een organisatie te kunnen beantwoorden. Ook bewaak ik samen met een organisatie de grote lijnen in haar IT-beleid om zo de juiste vervolgstappen te kunnen zetten. Dit doe ik op basis van de actualiteit en daarvoor roep ik met enige regelmaat de hulp in van Bert-Jan. Die weet als geen ander wat er nieuw is op het gebied van IT-security. 

Mijn naam is Bert-Jan van Schalkwijk en ik ben nu een jaar actief als Security Consultant bij CSN. Binnen CSN hebben we een breed portfolio aan mooie organisaties waar we mee samenwerken en dat maakt mijn werk heel afwisselend. Mijn werkzaamheden bestaan grotendeels uit het beheren en plaatsen van firewalls en andere security-oplossingen. Daarnaast is het continu nagaan of er verbeteringen, aanpassingen of vernieuwingen zijn die doorgevoerd zouden moeten worden. 

Beide komen in aanraking met organisaties die willen starten of al druk bezig zijn met hun digitale transformatie om hun wendbaarheid en weerbaarheid te vergroten. Druk op de oranje knop en ontdek wat dit in hun ogen in de praktijk inhoudt. Neem gerust contact op met Martijn om te beoordelen wat CSN op dit gebied voor jouw organisatie kan betekenen.

Uiteraard weten Martijn en Bert-Jan zich na werktijd ook prima te vermaken. Zo kun je Martijn met mooi weer spontaan aantreffen op een sup. Is hij niet op een mooie waterplek te vinden, dan is hij misschien druk met zijn honden Saga en Jody tijdens een jachttraining. Bert-Jan gooit op z’n tijd graag een pijltje of zijn hengeltje uit. Ook vindt hij het heerlijk om het je moeilijk te maken tijdens een bordspel en is niet vies van het maken van een verre reis. 

Wist je dat…

…je wendbaar én weerbaar kunt zijn?

BLOG – Als organisatie digitaal wendbaar én weerbaar zijn. Het is net als koorddansen: door de juiste balans te vinden tussen de twee uitersten is het mogelijk. Het CSN Maturity Model helpt je bij het vinden van die balans. Lees meer

Koorddansen
Defender for Endpoint
…Defender for Endpoint devices veiliger maakt?

BLOG – Terwijl je antivirusscanner draait, werk jij in een volledig beschermde digitale werkomgeving. Toch? Niet meer… Er zal continu gekeken moeten worden naar mogelijke inbreuken met realtime security. Dat is mogelijk met Microsoft Defender for Endpoint. Ontdek hoe je echt in een beschermde werkomgeving kunt werken. Lees meer

Andere interessante artikelen

CSN Kweekvijver: stilstaan is niets voor Elroy

BLOG – Welke weg leggen CSN’ers af om te komen waar ze nu zijn? Leer Elroy Burggraaf kennen. Hij heeft in een korte tijd zijn rijbewijs gehaald en is van Service Desk Engineer doorgegroeid naar Systeembeheerder. Lees meer

Systeembeheerder Elroy Burggraaf
Zomerfeest
Mathijs Bakker zwaait af tijdens CSN Zomerfeest

EVENT – Directeur en eigenaar van CSN Groep Mathijs Bakker wilde op feestende wijze zijn pensioen inluiden en alle medewerkers bedanken. Het CSN Zomerfeest bleek dus al snel meer dan alleen een goed bedrijfsfeestje te zijn. Lees meer