CSN Groep Logo

De ideale digitale organisatie

Een digitaal wendbare en weerbare organisatie waar medewerkers onafhankelijk van tijd, plaats en device kunnen werken. Werken in een veilige virtuele omgeving waar medewerkers met één keer inloggen toegang krijgen tot alle data en applicaties. Een organisatie met IT-specialisten die de business faciliteren en waar IT-kosten voorspelbaar zijn.

Infographic Digitale Transformatie

Waarom digitaal transformeren

Om te zorgen dat jouw organisatie toekomstbestendig blijft, maak je jouw organisatie digitaal wendbaar en weerbaar. Zo kun jij blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten, medewerkers en samenwerkingsverbanden. Daarbij streef je naar zo veel mogelijk flexibiliteit, mits dit niet ten koste gaat van de weerbaarheid tegen digitale criminaliteit. Om je te ondersteunen bij de digitale transformatie stippelen we een route uit waarbij je vroeg of laat met onderstaande aspecten in aanraking komt.

De digitale reis in zeven stappen

Continuïteit

Continuïteit
Hierbij gaat het er hoofdzakelijk om dat je weet hoe het gesteld is met de IT-infrastructuur binnen je organisatie. Uit welke hardware en software bestaat jouw IT-omgeving en zijn al deze componenten nog in support? Ligt er ook een disaster recovery oplossing of plan klaar?

Diensten | DRaaS, Cloud Back-up, Infra Projecten, Infra Support,
Security Support

Stap 1

Human Resources

Human Resources
IT-specialisten van de organisatie vrijspelen door externe IT-specialisten toe te voegen aan het team. Hierdoor krijgen de eigen mensen meer ruimte voor veranderprocessen in de organisatie.

Diensten | Servicedesk, Support op locatie, Detachering

Stap 2

Security

Security
Bouwen aan een veilige IT-omgeving waarbij zaken als toegang van medewerkers, beveiliging van data, applicaties en devices worden ingeregeld.

Diensten | Vulnerability Management, Identity Management, Multi Factor Authenticatie (MFA), Secure Mail, Endpoint Protection, Firewalling,
Security Support

Stap 3

Digitale Snelweg

De digitale snelweg
We willen niet alleen op kantoor veilig kunnen communiceren, maar ook daarbuiten. Door een veilige digitale snelweg aan te leggen, kunnen IT-gebruikers plaats-onafhankelijk op een veilige manier bij data en applicaties.

Diensten | SASE, SD-WAN, Intelligent EDGE

Stap 4

Hybride IT

Hybride IT-infrastructuur
Een Hybride IT-infrastructuur kan uitkomst bieden zolang nog niet alle applicaties als een service af te nemen zijn. Via deze infrastructuur kun je vanuit één omgeving een deel van de resources uit de Cloud afnemen en een deel vanuit eigen datacenters of hosting bij private datacenters.

Diensten | Public Cloud, Cloud IAAS, On Premises IAAS, Infra Support

Stap 5

Workspace

Workspace
Het inrichten van de werkomgeving passend bij de wensen van de gebruikers en de organisatie binnen de mogelijkheden van de applicaties. De gebruiker wil immers geen verschil merken in het gebruiksgemak en de performance van applicaties en data zodra de werklocatie verandert.

Diensten | Enterprise Mobility Management, Mobile Device Management, Workspace, End User Computing

Stap 6

Adoptie en Beleid

Adoptie en Beleid
Gebruikers zo efficiënt mogelijk laten werken met de nieuwe technologieën, zodat vernieuwing daadwerkelijk verbetering wordt.

Stap 7

To begin with the end in mind means to start with a clear understanding of your destination. It means to know where you're going so that you better understand where you are now and so that the steps you take are always in the right direction. (Stephen R. Covey)

Klaar voor digitale innovatie!

Ook

digitaal

innoveren

Karste de Vries

Karste helpt je graag

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl