CSN Groep Logo

Met Interstellar krijg je antwoord op specialistische IT-vragen

Sinds begin 2021 vormt CSN Groep samen met DataExpert, Pinewood, Fundaments, Solimas, Exite ICT en DataByte één sterk collectief onder de naam Interstellar. Dat heeft als grootste voordeel dat we als collectie een totaal geïntegreerde oplossing kunnen bieden op bijna alle IT-vlakken. En dat is best uniek.

Al vanaf de start van CSN Groep in 1991 staan de kernwaarden aandacht en service bovenaan. Daar verandert Interstellar ook helemaal niets aan. We blijven de zorgen rond IT-systemen uit handen nemen, zodat jouw organisatie zich kan focussen op de kerntaken. Daarnaast groeien we graag mee met je organisatie, zodat onze specialisten met gepaste oplossingen kunnen blijven komen. Daarom vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen om gegarandeerd werk te kunnen afleveren van een goede kwaliteit. Dat is waar kracht van CSN Groep ligt en blijft.

Blijven groeien

CSN Groep is een bedrijf dat eigenlijk nooit af is. We willen blijven groeien en het is erg moeilijk om dat in je eentje voor elkaar te krijgen. Om te kunnen blijven werken aan verbeteringen en innovaties hebben we er daarom voor gekozen om samen met een aantal andere IT-bedrijven de collectie Interstellar te vormen.

Innovatie
IT-complexiteit wordt groter

Interstellar heeft voor elke betrokken partij het grote voordeel dat we in staat zijn om de hulp van andere specialisten in te roepen, zodat we jou nog passendere diensten kunnen aanbieden. Het komt namelijk nog weleens voor dat we met meer IT-vraagstukken binnen een organisatie worden geconfronteerd die we als CSN Groep niet allemaal zelf kunnen oplossen. We kunnen wel ontzettend veel, maar een beroep kunnen doen op meer kennis is erg prettig in een tijd waarin de complexiteit van IT op vlakken als security, software en infrastructuur alleen maar groter wordt.

Eco-systeem van kennispartners

Met Interstellar vormen we nu een zogenoemd ‘ecosysteem’ van kennispartners. Met CSN Groep als Managed Service Provider en Pinewood en DataExpert als specialisten op het gebied van cyber security en Fundaments op het gebied van Cloud Infrastructuren. Voor één van onze klanten hebben we Fundaments gevraagd om zich te ontfermen over de bouw van een storage platform. Door gebruik te maken van de expertise van Fundaments, wordt de klant uiteindelijk volledig bediend. Ze hoeft dus niet zelf op zoek naar een geschikte partij en door het contact via ons te laten verlopen blijft de klant één aanspreekpunt houden. Deze manier van werken houdt de zaak voor de klant goed overzichtelijk.

Jouw organisatie blijft centraal staan

Het vinden van een passende oplossing binnen Interstellar heeft de voorkeur, maar is geen must. We kijken iedere keer naar de beste oplossing voor jouw organisatie, dus van verplichte winkelnering zal geen sprake zijn. Jij blijft centraal staan en je zult aan de hand van de juiste tooling goed geholpen worden.

IT-vragen

samen

oplossen

Karste de Vries

Contact Mathijs

Bel Mathijs Bakker op 088 999 09 99 of mail naar m.bakker@csngroep.nl