CSN Groep Logo

2022: van waterballonnengevecht tot nieuwe CSN-directie

Afgelopen jaar hebben we een aantal mooie, maar ook ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Met het vertrek van toenmalig eigenaar en directeur Mathijs Bakker en het aantreden van de nieuwe directie is CSN Groep gestart met een nieuw avontuur. Nu zijn we volledig onderdeel van de INTERSTELLAR-collectieen hebben we er vanaf 1 januari 2023 zestien nieuwe collega’s bij. 

Altijd ruimte voor lol

Bij iedere verandering die CSN Groep doormaakt staat één ding als een paal boven water. Naast hard werken is er altijd ruimte voor lol, onder het motto work hard, play hard. Deze mindset is heel goed zichtbaar in bijvoorbeeld een bloedhete zomerweek. Al deed het klimaatbeheersingssysteem op ons kantoor in Leusden aardig zijn werk, we waren allemaal wel toe aan wat verkoeling. Nou, die heeft een heel aantal van ons kunnen krijgen. Tientallen roze, blauwe, groene, gele en paarse waterbommetjes vlogen over en weer. Men ging letterlijk de strijd aan met elkaar! 

Ook saamhorigheid tijdens serieuze momenten 

Die saamhorigheid komt overigens ook naar boven op serieuze momenten. Nadat Rusland begin dit jaar startte met een grootschalige invasie van Oekraïne voelde iedereen de drang om iets te doen. Maar wat is realistisch als je dik 2.000 kilometer verderop zit? Al snel ontstond het idee om een inzamelingsactie te organiseren in de vorm van een veiling. Alle veilingitems waren ideeën van medewerkers zelf. Die varieerden van een prachtige taart tot een een rondje op het racecircuit van Zandvoort. De totale opbrengst is door CSN Groep verdubbeld en geschonken aan Stichting Vluchteling. 

Een bemoedigend woordje of directe actie 

Uiteraard staan we er ook als er een event of webinar wordt georganiseerd of als er een certificaat door deze of gene gehaald moet worden. Zonder de steun van collega’s zijn dit soort momenten erg eenzaam om vorm te geven en tot uitvoering te brengen. Het maakt niet uit of er nu direct actie moet worden ondernomen of dat er een bemoedigend woordje nodig is, men staat altijd voor elkaar klaar. Je thuisvoelen binnen CSN Groep door ondernemend te werk te gaan. Dat is een belangrijke kernwaarde die in het sterke DNA van CSN gebakken zit.

Deze lijn zetten we graag voort in 2023. Zeker nu we druk bezig zijn met de ver-CSN’ing van Solimas Delft. De zestien medewerkers mogen wij per 1 januari officieel onze collega’s noemen en daar zijn we heel blij mee. Hopelijk kunnen we deze eenwording alvast feestelijk inluiden tijdens het CSN Kerstfeest. Onder het genot van een hapje en een drankje elkaar beter leren kennen en ieders mooiste/foutste/feestelijkste kerstoutfit bewonderen. 

Op naar een fris jaar waarin we er wederom voor elkaar kunnen zijn! 

Ook deel uitmaken van CSN Groep? Bekijk hier onze vacatures.

terugblikken

op mooie

momenten

Karste de Vries

Contact met Arjan

Bel Arjan van de Bunt op 06 142 917 72 of mail naar a.bunt@csngroep.nl