CSN Groep Logo

Veldsink Groep zet samenwerking met CSN Groep voort

Veldsink Groep gaat voor winst op het gebied van efficiënt IT-beheer, security, schaalbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit. Dit doen ze door het bestaande datacenter te vervangen door een nieuw dubbel datacenter dat gebaseerd is op de nieuwste technologie van Hewlett Packard Enterprise. Met deze vervanging bouwen Veldsink Groep en CSN Groep hun samenwerking verder uit én het maakt de organisatie klaar voor de toekomst.

Als onderdeel van haar hybrid Cloud strategie is de IT-infrastructuur een belangrijk onderdeel voor de Veldsink Groep. Hiermee blijft Veldsink ook in de toekomst flexibel. CSN Groep heeft met haar jarenlange ervaring op het gebied van IT-infrastructuur in eerdere trajecten al laten zien de juiste partner voor Veldsink Groep te zijn. Na een intensief voorbereidingstraject tussen de twee organisaties en Hewlett Packard Enterprise is de continuering van de samenwerking tussen Veldsink Groep en CSN Groep wederom bevestigd.

Samenwerking Veldsink en CSN Groep

Vlnr: Karste de Vries, Koen Pijnenburg, Gerard Lok, Rob van Acquoy

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaarstaat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies. Samen met hun relaties kiest de Veldsink Groep voor een langdurige vertrouwensrelatie: “Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren we een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust. Een veilige en stabiele IT-omgeving helpt ons hierbij en biedt de basis om verder te digitaliseren.”

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie voor jouw organisatie.

Werk

samen aan

de toekomst

Karste de Vries

Contact Gerard

Bel Gerard Lok op 088 999 09 52 of mail naar g.lok@csngroep.nl