CSN Groep Logo

Directeur en eigenaar Mathijs Bakker zwaait af tijdens CSN Zomerfeest

‘We hebben al twee jaar geen bedrijfsfeest kunnen organiseren vanwege corona, dus we pakken het dit jaar wat grootser aan’. Met dat excuus wist directeur Mathijs Bakker menig CSN’er te verleiden om, met partner, deel te nemen aan het CSN Zomerfeest in Beachclub-O in Noordwijk. Dit bleek al snel niet zomaar een bedrijfsfeest te zijn. Het was Mathijs’ manier om op feestende wijze zijn pensioen in te luiden en om alle medewerkers te bedanken.

De aanmeldingen voor het CSN Zomerfeest stroomden al snel binnen. Na twee jaar weinig tot geen gezamenlijke activiteiten was vrijwel iedereen te porren voor een gezellig feestje. Zeker in juli aan het strand, dat zou toch vast en zeker de kans op een stralende dag vergroten. De stemming zat er al vroeg in en vrij lang wist Mathijs stil te houden dat het om meer ging dan alleen een bedrijfsfeest. Het hoge woord kwam er echter toch een aantal weken voor de grote dag uit: Mathijs had besloten om op vrijdag 1 juli af te zwaaien als directeur en eigenaar van CSN Groep. Daar moest op geproost worden!

CSN Zomerfeest_1
Een warm welkom

Eenmaal aangekomen in de prachtig gelegen beachclub werd eenieder verwelkomd door Mathijs, zijn vrouw, dochters en schoonzoons. De gehele familie Bakker kon sinds de oprichting van CAD Services/CSN Groep niet om het avontuur heen dat Mathijs destijds is aangegaan. Vooral in de beginjaren heeft ze vele weekenden op kantoor doorgebracht, ‘want dan had Mathijs tijd om offertes te schrijven’. Hoe mooi is het dan om deze periode met elkaar te kunnen afsluiten met een drankje in de hand, op het dek van Beachclub-O in de stralende zon?

CSN Zomerfeest_2
CSN Zomerfeest_3
Feesten met een lach en een traan

En hoe leuk is het om eens na al die verhalen de partners van collega’s te ontmoeten? Wie hoort er bij wie? Dat alleen al zorgde voor de nodige gespreksstof. Daarnaast hoefde niemand bang te zijn iets te kort te komen, want er is voor heerlijk eten en meer dan genoeg drankjes gezorgd. Dankzij een Amy Winehouse imitator en OG3NE gingen de voetjes van de vloer en was het een belevenis om niet snel te vergeten.

Al met al een fantastisch feest waar met een lach en een traan is teruggekeken op 26 jaar CSN Groep met Mathijs Bakker aan het roer.
CSN Zomerfeest_4

een nieuw

avontuur

wacht

Karste de Vries

Contact met Karste

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl