Logo of CSN Groep

CSN Groep

CSN Groep is sinds 1991 actief op de Nederlandse IT-markt. In die tijd hebben meer dan 1.500 klanten ervoor gekozen om met ons samen te werken. Met slimme IT diensten, ervaren IT-consultants en robuuste technologie ontzorgen wij prachtige bedrijven, waardevolle organisaties en bijzondere ondernemers.

CSN Groep is er voor middelgrote en grote ondernemingen die behoefte hebben aan zorgeloze IT zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business.

CSN Groep is een managed service provider gespecialiseerd in grafische werkplekken, beveiligde verbindingen en high performance computing. Onze werkwijze gaat uit van alle kennis, ervaring en het talent dat wij in huis hebben. Afgestemd op het vraagstuk of de uitdaging, schakelen wij de CSN Groep collega’s in die uw opdracht uitvoeren. Een aanpak die borg staat voor zowel ons als uw succes.

ONS
DNA

Met behulp van een onderzoek onder onze relaties en medewerkers hebben we onze belangrijkste waardes omschreven die de basis vormen voor het CSN Groep DNA.

De eerste belangrijke waardes zijn aandacht en service’. Wij zien het als ons doel om u de zorgen om de IT systemen uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op de kerntaken van uw bedrijf. Daarnaast blijft zelfs de IT business, naast de bits en bytes, ook gewoon mensenwerk. Wij proberen daarom mee te groeien met uw bedrijf en uw bedrijf te laten groeien dankzij ons inlevingsvermogen.

Om u van de beste service te kunnen voorzien hebben wij ervaren medewerkers in dienst die weten waar ze het over hebben. Uit ons onderzoek bleken kennis en kunde’, maar ook creativiteit belangrijke kernwaarden te zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze specialisten met gepaste oplossingen komen, en helpen om die reden ook onze medewerkers zichzelf te blijven ontwikkelen. Door te blijven investeren in onze medewerkers kunnen we garanderen dat zij werk afleveren van een goede kwaliteit.

Naast de serieuze kant van het werk vinden wij ook dat humor en zelfspot / zelfreflectie een plek binnen ons bedrijf verdienen. We vinden het niet erg om af en toe eens kritisch in de spiegel te kijken. Wij doen ons werk met veel plezier en vormen een hecht team, waar ook humor aan te pas komt. Al met al zou u ons kunnen zien als nerds met karakter, maar ook als realisten met visie. Binnen de IT wereld weten wij goed onze weg te vinden, en wij hopen u dan ook van goede producten en diensten te kunnen voorzien.

Al met al staan onze gevonden kernwaarden borg voor duurzame, lange termijn relaties. Toch is ook CSN Groep een bedrijf dat eigenlijk nooit af is. We blijven werken aan verbeteringen en innovaties die moeten leiden tot meerwaarde voor onze relaties. Met ons DNA als borging geloven we echter dat we een fantastische basis hebben voor de toekomst.