CSN Groep Logo

CSN Groep

CSN Groep is sinds 1991 actief op de Nederlandse IT-markt. In die tijd hebben meer dan 1.500 klanten ervoor gekozen om met ons samen te werken. Met slimme IT diensten, ervaren IT-consultants en robuuste technologie ontzorgen wij prachtige bedrijven, waardevolle organisaties en bijzondere ondernemers.

CSN Groep is er voor middelgrote en grote ondernemingen die behoefte hebben aan zorgeloze IT zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business.

CSN Groep is een managed service provider gespecialiseerd in grafische werkplekken, beveiligde verbindingen en high performance computing. Onze werkwijze gaat uit van alle kennis, ervaring en het talent dat wij in huis hebben. Afgestemd op het vraagstuk of de uitdaging, schakelen wij de CSN Groep collega’s in die uw opdracht uitvoeren. Een aanpak die borg staat voor zowel ons als uw succes.

ONS
DNA

Wat zijn de belangrijkste waarden die de basis vormen voor het DNA van CSN Groep? Om daar achter te komen hebben we een onderzoek gestart onder onze relaties en medewerkers. 

Uit dit onderzoek blijkt dat de eerste belangrijke waarden ‘aandacht en service‘ zijn. Wij zien het als ons doel om zorgen rond IT-systemen uit handen te nemen, zodat jij je kan focussen op de kerntaken van jouw organisatie. Daarnaast blijft zelfs de IT-business met alle bits en bytes ook gewoon mensenwerk. Daarom proberen we mee te groeien met je organisatie om die laten groeien. 

Om je van de beste service te kunnen voorzien hebben wij ervaren medewerkers in dienst die weten waar ze het over hebben. Daarmee kunnen we direct het bruggetje slaan naar de kernwaarden ‘kennis en kunde‘, maar ook ‘creativiteit‘. Wij vinden het belangrijk dat onze specialisten met gepaste oplossingen komen. Om die reden helpen wij onze medewerkers zichzelf te blijven ontwikkelen. Door te blijven investeren in onze medewerkers kunnen we garanderen dat zij werk afleveren van een goede kwaliteit.

Naast de serieuze kant van het werk vinden wij dat humor, zelfspot én zelfreflectie een plek binnen ons bedrijf verdienen. Wij doen ons werk met veel plezier en vormen een hecht team, waar zeker humor aan te pas komt. Daarbij vinden we het niet erg om af en toe eens kritisch in de spiegel te kijken. Al met al zou je ons kunnen zien als nerds met karakter, maar ook als realisten met visie. Binnen de IT-wereld weten wij goed onze weg te vinden, en wij hopen je dan ook van goede producten en diensten te kunnen voorzien.

Al met al staan onze gevonden kernwaarden borg voor duurzame, lange-termijnrelaties. Toch is CSN Groep een organisatie dat eigenlijk nooit af is. We blijven werken aan verbeteringen en innovaties die moeten leiden tot meerwaarde voor onze relaties. Met ons DNA als borging geloven we dat we een fantastische basis hebben voor de toekomst.