CSN Groep Logo

Omniverse

voor de AEC markt

NVIDIA Omniverse explained

 

Met NVIDIA Omniverse Enterprise werken alle betrokken partijen aan hetzelfde project in een realtime omgeving met software van verschillende leveranciers

Samenwerken met NVIDIA Omniverse

 

Organisaties hebben een flinke uitdaging: hoe stel je iedereen, binnen en buiten de organisatie, in staat om in realtime te kunnen samenwerken aan hetzelfde project? Ontwerpers, grafisch vormgevers, ingenieurs, architecten en visualisatie-experts maken vaak deel uit van een hybride groep en kunnen op verschillende locaties werkzaam zijn. Ook zijn 3D-workflows in vrijwel elke branche een essentieel onderdeel geworden. Wordt er iets gebouwd, dan wordt dit eerst virtueel ontworpen, gesimuleerd en gevisualiseerd.

NVIDIA Omniverse Pipeline

Voor het centraal samenwerken is BIM Workspace de ideale oplossing: één virtuele werkplek waar alle benodigde data en applicaties staan. Dit leidt tot minder faalkosten en kortere doorlooptijden. Voeg aan de BIM Workspace NVIDIA Omniverse Enterprise toe en het aantal workflows wordt nog efficiënter zonder je bedrijfsdoelstellingen in gevaar te brengen. Data-uitwisseling is dankzij deze technologie niet meer nodig doordat je modellen in realtime up-to-date houdt.

CSN Groep biedt NVIDIA Omniverse Enterprise aan als een pay-per-use dienst in een virtueel platform. Zo kunnen specialisten op hun eigen locatie samenwerken in teams, hebben ze direct inzicht in updates en wijzigingen en kunnen, vanuit hun eigen vakgebied, snel de juiste beslissingen nemen.

Ontdek vandaag nog hoe een NVIDIA Omniverse Enterprise end-to-end samenwerkings- en simulatieplatform complexe ontwerpworkflows transformeert voor organisaties van elke schaal.

NVIDIA Omniverse Enterprise in de praktijk

 

Trends in de AEC markt

Of je nu in de architectuur, engineering of bouw werkt, 3D-workflows vragen om teams die over een arsenaal aan specifieke en brede vaardigheden beschikken. Daarnaast nemen de complexiteit en omvang van projecten toe en worden deadlines steeds uitdagender. Daarom is het fantastisch als je talent, waar ook ter wereld, daadwerkelijk eenvoudig toegang kunt verlenen tot projecten in één omgeving.

NVIDIA Omniverse Enterprise

Belemmeringen van het werken aan complexe ontwerpbestanden over meerdere BIM-applicaties behoren met NVIDIA Omniverse Enterprise tot het verleden. Het maakt dus niet uit of je in een samengesteld team werkt, je ontwerpworkflows steeds geavanceerder worden of dat je te maken krijgt met tools als AI, DL, XR of HPC. Iedereen werkt met één waarheid. Verspil daarom niet langer kostbare tijd aan het importeren en exporteren van gegevens tussen verschillende platformen als Revit, Archicad, 3DS Max, Maya, Photoshop of SketchUp.

Laat je team zich bezighouden met dat wat er echt toe doet, zodat er weer ruimte ontstaat voor creativiteit. Dit leidt tot een betere productiviteit en een betere datakwaliteit.

Uitdagingen in de AEC markt

virtuele cpu en gpu

Efficiënt samenwerken

Er wordt nog veel werk dubbel gedaan​ en projecten lopen vertraging op door de tijd die nodig is om beslissingen te nemen.

SASE

Ontwerpcommunicatie

Het visualiseren van ontwerpen​ zonder behulp van zware grafische werkstations is onwerkbaar en ontwerpcycli zijn lang.

High Performance Computing

IT Infrastructuur

On- en offboarding van projectteams dwingen verschillende softwaretools​ om samen te gaan werken.

Vraag

Michiel

Michiel van Bergen

Weten hoe je met Omniverse de uitdagingen in de AEC markt aanpakt?

Bel 088 999 09 12, mail naar m.bergen@csngroep.nl of neem contact op via het contactformulier.

Huidige Omniverse Enterprise Connectors

Omniverse Enterprise connectors