CSN Groep Logo

Hoe faciliteer je als woningcorporatie het thuiswerken?

Moderne werkplekconcepten maken het mogelijk om medewerkers op een veilige manier vanuit huis te laten werken en om dit eenvoudig te beheren.

Door COVID-19 is de wereld veranderd en dit heeft ook invloed op de woningcorporatiebranche. Er is een behoefte ontstaan om ook na COVID-19 gedeeltelijk vanuit huis te blijven werken. Het thuiswerken wordt vaak niet (goed) gefaciliteerd. Dit komt door de technische uitdagingen die het met zich meebrengt zoals het beheer op afstand en de beveiliging van de werkplek.

Dat is zonde!

Hierdoor zijn medewerkers te veel aan kantoor gebonden en zijn de schaarse IT’ers bezig om problemen op te lossen die onstaan wanneer er toch vanuit huis gewerkt moet worden. Bovendien werken woningcorporaties met persoonsgegevens en daarom is het des te belangrijker dat er op een veilige manier vanuit huis gewerkt kan worden.

Wil je weten hoe je werknemers kunt faciliteren om op een flexibele en veilige manier te werken? Sluit je dan op donderdag 24 juni, van 11.00 – 11.30, aan bij ons webinar over veilig thuiswerken voor woningcorporaties.

Na het webinar weet je precies:

  • waarom het belangrijk is dat je hier nu aandacht aan besteedt
  • wat de praktische voordelen van een moderne werkplek zijn
  • wat de valkuilen zijn van thuiswerken (en hoe je die ontwijkt!)
  • hoe veilig thuiswerken er voor jouw organisatie uitziet

Schrijf je in voor het gratis webinar en ontdek hoe jouw corporatie medewerkers kan faciliteren met flexibele en veilige werkplekken.

Nu inschrijven

Arjan

van de

Bunt

Karste de Vries

Licentiespecialist

www.linkedin.com/in/arjanvandebunt

Andere interessante events