CSN Groep Logo

De ongekende kracht van Microsoft Teams

Na een jaar van gedwongen thuiswerken wordt het tijd om de balans op te maken. Persoonlijk contact heeft veelal plaatsgemaakt voor digitale communicatie via onder andere Microsoft Teams. Hoe gaan organisaties om met deze nieuwe realiteit en welke technologische mogelijkheden binnen Microsoft Teams worden er door veel organisaties nog niet benut?

Om deze vragen te beantwoorden, nemen wij je graag mee in vier webinars van maximaal 30 minuten (11:00 11:30). We bespreken naast de functionaliteit van Microsoft-producten de betekenis van deze producten voor de gebruikers. Daarnaast behandelen we de nieuwste updates die Microsoft tijdens het evenement Ignite bekendmaakt.

Webinar 1: Kijk vooruit met Teams 18 maart

Welke rol speelt Microsoft Teams in jouw organisatie? Aangezien thuiswerken de norm lijkt te gaan worden, is het slim om vooruit te kijken. Wij bespreken hoe organisaties kunnen omgaan met de komende veranderingen en hoe Microsoft Teams je daarbij kan helpen.

Webinar 2: Teams gebruik je toch alleen om te videobellen? 25 maart

Microsoft Teams gaat verder dan alleen videobellen. Wist je dat je er ook mee kan chatten, telefoneren en dat er binnen Teams diverse applicaties gekoppeld én geïntegreerd kunnen worden? Ontdek tijdens dit webinar de daadwerkelijke kracht van Microsoft Teams en maak het programma nog relevanter voor jouw organisatie.

Webinar 3: Hou met Teams medewerkers gezond 1 april

Hoe houd je medewerkers gezond nu ze minder zichtbaar zijn? De technologie staat voor niets en kan inzichten geven in het welzijn van je medewerkers. En ontdek hoe medewerkers technologie kunnen inzetten om stress- en burn-outklachten te verminderen of zelfs te voorkomen.

Webinar 4: Hoe werkt Teams in de praktijk? 8 april

Alle concepten uit de drie eerdere webinars komen nu samen. Aan de hand van de theorie heb je gezien hoe je slimmer aan de slag kunt met Microsoft Teams en hoe technologie jouw werk makkelijker en plezieriger kan maken. We laten je in een demo letterlijk zien hoe de tools binnen Microsoft Teams werken.Deze webinars zijn met name interessant voor IT-managers, IT-techneuten en gebruikers. Ze worden verzorgd door:

Michel BoumanTerritory Channel Manager Teams + Security @Microsoft

Technologie speelt een grote rol in ons leven en dit zal alleen maar toenemen. Daarom zie ik het als mijn taak en voorrecht om bedrijven, groot en klein, voor te bereiden op zowel de risico’s als de kansen die technologie met zich meebrengt.

Arjan van de Bunt | Licentiespecialist @CSN Groep

Hoe kunnen we Microsoft-technologieën optimaal inzetten? Met die vraag houd ik mij als Licentiespecialist dagelijks bezig. Elke omgeving is immers weer anders. Ik denk graag met je mee, zodat we met een advies kunnen komen dat naadloos aansluit op jouw wensen. Hierin nemen wij onze visie op de digitale transformatie mee.