CSN Groep Logo

Communicativ

Eén communicatiesysteem in plaats van losse applicaties

Communicativ is gespecialiseerd in communicatie- en samenwerkingsvraagstukken op basis van het Microsoft Intelligent Communication & Collaboration (IC&C) portfolio. In onze benadering staat de gebruiker centraal en is de techniek dienend. Dit resulteert in meer tevreden gebruikers, een snellere implementatie, een hogere gebruikersadoptie en een betere ROI. Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren van advies, functioneel en technisch ontwerp, installatie, migratie, adoptie en change management, beheertrainingen, monitoring en beheer.

Aanvullend werkt Communicativ samen met Microsoft gecertificeerde leveranciers om invulling en kennis te geven aan een complete UC-oplossing. Je behoudt één aanspreekpunt en je bent gegarandeerd van een volledig Microsoft gecertificeerde omgeving.

Gratis workshop over Teams Telefonie

Communicativ is een kennispartij waarbij wij zoeken naar strategische partnerships zoals met CSN Groep. Dit stelt CSN in staat om communicatievraagstukken binnen Teams met gedegen kennis te leveren en het biedt Communicativ een springplank naar interessante nieuwe projecten en schaalbare modellen.

In samenwerking met CSN geven wij gratis workshops waarin de ideale stap naar Teams Telefonie interactief wordt besproken. Wij kunnen door middel van Teams in meer dan 60 landen de organisatie ontzorgen en een optimale bereikbaarheid garanderen.

Andere interessante partners