CSN Groep Logo

NVIDIA GTC21: dé conferentie voor AI innovators, creatievelingen en technologen

Conferentie NVIDIA GTC21 | 08.11.2021 – 11.11.2021

Van 8 tot en met 11 november is het weer tijd voor de NVIDIA GTC conferentie. Deze editie zit boordevol doorbraken op het gebied van AI, versneld computergebruik, datacenter en meer.

GTC21 Najaarseditie

Kies tijdens het wereldwijde virtuele NVIDIA GTC event uit honderden sessies die dieper ingaan op een breed scala aan industriële use-cases, van gezondheidszorg tot autonome voertuigen, om de meest transformerende technologieën van onze tijd te verkennen.

Of je nu een CTO of ontwikkelaar, student of veteraan in de branche bent, je vindt bij GTC volop mogelijkheden om te leren, te creëren en te inspireren. Het event is gratis, zodat iedereen toegang heeft tot alle 500+ conferentiegesprekken, inclusief technische, bedrijfsstrategie- en aan de slag-sessies die zijn ontworpen om technische carrières te versnellen. 

Diverse experts van over de hele wereld

GTC presenteert een gevarieerde line-up van sprekers. Enkele van ’s werelds meest vooraanstaande onderzoekers en bedrijfsleiders komen aan het woord, en het werk van AI-ontwikkelaars in opkomende markten zoals Afrika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië wordt belicht.

Schrijf je direct gratis in voor de conferentie.

Inschrijven GTC Conferentie


Vragen

Advies

Afspraak

Karste de Vries

Vraag het aan Karste

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl

Andere interessante events