CSN Groep Logo

Pieter van Foreest en CSN Groep verstevigen partnership

Bestaande netwerkinfrastructuur en firewalls worden vervangen

LEUSDEN, 3 januari 2023 – Pieter van Foreest en CSN Groep bouwen de samenwerking verder uit met de vervanging van de bestaande netwerkinfrastructuur en firewalls. De vernieuwde infrastructuur is gebaseerd op de nieuwste technologie van Fortinet.

Fundament voor innovatie en zorgtechnologie

Een wendbare en weerbare IT-infrastructuur is een van de pijlers van de ICT-strategie van Pieter van Foreest. Met de vervanging van de netwerkinfrastructuur wordt een fundament gelegd voor de toekomstige ontwikkeling van innovatie en zorgtechnologie. Door de intensieve samenwerking tussen Pieter van Foreest, Fortinet en CSN Groep wordt er niet alleen winst behaald op het gebied van efficiënt beheer, maar ook op security, schaalbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit.

CSN Groep heeft met haar jarenlange ervaring op het gebied van IT-infrastructuur in eerdere trajecten al laten zien de juiste partner voor Pieter van Foreest te zijn.

Pieter van Foreest: dé zorgpartner dichtbij

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen. Dit doet ze op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3700 medewerkers bij Pieter van Foreest en zij mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 1550 vrijwilligers.

Vlnr: Gert-Jan Waterink, lid Raad van Bestuur van Pieter van Foreest en Maarten van Montfoort, CEO van INTERSTELLAR

Vragen over jouw IT-infrastructuur? Plan eenvoudig een afspraak in met Karste.

samen

verder

groeien

Karste de Vries

Contact Karste

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl

Andere interessante nieuwsberichten