CSN Groep Logo

Nieuwe directie CSN Groep stelt zich voor: ‘Met nieuwe energie groeien’

LEUSDEN, 26 augustus 2022Inès de Wit (CEO), Marcel van Amersfoort (COO) en Karste de Vries (CCO) vormen per 1 september 2022 de nieuwe directie van Managed Service Provider CSN Groep. Inès volgt Algemeen directeur Mathijs Bakker op en Marcel maakt het team compleet. “We willen met nieuwe energie CSN laten groeien en verbeteren”, laat Karste weten. “Er zit veel meer in CSN dan dat we er nu uithalen.”

Management CSN

Van de nieuwe directie is Karste een bekende binnen CSN. Hij werkt nu ruim zeven jaar voor de organisatie en heeft zijn commitment afgegeven en het vertrouwen uitgesproken voor het vervolg als Commercieel directeur. “Ik verwacht met Inès en Marcel verder te gaan waar ik met Mathijs en Christian ben gebleven. Zij brengen expertises mee die zowel een mooie aanvulling als noodzakelijk zijn voor de volgende fase van CSN”, meent Karste.

Karste de Vries

Karste de Vries, 49 jaar
Geboren in Brazilië, getrouwd en vader van twee kinderen. Reed vroeger veel op de trekker en heeft menig tennisracket stukgeslagen uit frustratie. Kan nog steeds boos worden op zichzelf bij het verliezen van welk potje dan ook, maar slaat tegenwoordig geen dingen meer stuk. Sport is heel belangrijk om het hoofd leeg te kunnen maken. Of het nu gaat om windsurfen, wielrennen of badmintonnen, Karste is voor vele sporten te porren.

Karste onderneemt graag veel met zijn vrouw en kinderen en noemt zich een familieman. Nu hij wat ouder wordt, merkt hij dat hij familie steeds belangrijker is gaan vinden. Tot slot vindt Karste het fijn om mensen om zich heen te hebben en vindt dat hij goed met mensen kan omgaan.

Het DNA van CSN

De directie maakt zich hard voor het behoud van het sterke DNA van CSN, gebaseerd op gelijkwaardigheid en eerlijkheid. “We zijn allemaal een grote vorm van autonomie gewend waarbinnen verantwoordelijkheid wordt genomen”, legt Karste uit. “Mensen voelen zich binnen CSN thuis door ondernemend te werk te kunnen gaan.”

CSN binnen Interstellar

Naast het sterke DNA zal de directie zich ook zeker bezighouden met onderwerpen als goed werkgeverschap, de samenwerking met haar klanten én de Interstellar-collectie. “Daarbij vinden we het belangrijk om het vertrouwen uit te stralen dat CSN perspectief en duidelijkheid biedt, zowel intern als extern”, reageert Inès de Wit.

Om dit te bewerkstelligen zal er volgens Inès over de grenzen van de inmiddels 10 IT-dienstverleners binnen de collectie heen gekeken moeten worden: “Zo zorgen we ervoor dat de organisaties binnen Interstellar elkaar versterken en we de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten op een zeer efficiënte en effectieve manier invullen”, aldus Inès.

Inès de Wit, 46 jaar

Met haar partner heeft Inès een samengesteld gezin dat bestaat uit vier kinderen, twee pomsky hondjes en twee dwergkonijnen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met vrienden en familie goede gesprekken te voeren onder het genot van een hapje en een drankje. Koken laat ze graag aan haar partner over, want hier is Inès niet voor in de wieg gelegd.

Verder gaat ze er graag op uit met haar gezin om cultuur te snuiven en te genieten van de mooie natuur. Kamperen zit in het bloed, maar nu de kinderen wat ouder worden, worden de wat meer ondernemende reizen ook interessant. Voor spontane acties en de nodige gekkigheid ben je bij Inès aan het juiste adres.

Inès de Wit
Ruimte voor plezier

Naast zaken doen menen de directieleden dat werk vooral leuk moet zijn. “Naast hard werken moet er altijd ruimte zijn voor lol, onder het motto work hard, play hard”, reageert Marcel van Amersfoort. Inès sluit enthousiast af: “We willen een organisatie leiden waar mensen voor en mee willen werken, vandaag én morgen. Er ligt dus een mooie opdracht en we gaan de volgende stap voor CSN de komende maanden verder concretiseren.”

Marcel van Amersfoort

Marcel van Amersfoort, 51 jaar
Marcel leeft zijn leven als getrouwd man en is vader van een dochter en een zoon. Hij loopt graag met zijn hond en voor een blessure roet in het eten gooide was hij ook fanatiek hardloper. Als hij niet buiten te vinden is, dan misschien op de bank of in de bioscoop om samen met zijn dochter een goeie film te kijken. Het genre doet er eigenlijk niet toe, als het maar een goed verhaal is.

Verder houdt Marcel van een goede voorbereiding. Een reis naar Spanje met de elektrische auto is dan ook volledig uitgestippeld. Over Spanje gesproken: dit is voor Marcel een soort tweede thuisland. En tuinieren vindt hij ook best aardig.

Vragen? Neem gerust contact op met Karste voor meer informatie over de nieuwe directie.

Nieuwe

energie

door CSN

Karste de Vries

Contact Karste

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl

Andere interessante nieuwsberichten