CSN Groep Logo

NVIDIA GTC21: dé conferentie voor AI innovators, creatievelingen en technologen

Conferentie NVIDIA GTC21 | 12.04.2021 – 16.04.2021

Van 12 tot en met 16 april is het weer tijd de NVIDIA GTC conferentie: een week vol interactieve sessies, demo’s, podcasts, trainingen en nog veel meer over de meest geavanceerde technologieën van deze tijd.

GTC21 event

Iedereen kan iets nieuws ontdekken tijdens het wereldwijde virtuele NVIDIA GTC event. Dit kan gaan om de laatste vondsten op het gebied van AI, graphics, accelarated computing, data science of intelligent networking. Maar je kunt ook in aanraking komen met briljante, creatieve geesten, zoeken naar ideeën en nieuwe vaardigheden en contacten opdoen.

Je hebt toegang tot honderden inspirerende sessies met pioniers uit de sector en NVIDIA engineers. Verbeter je vaardigheden met praktische, door instructeurs geleide trainingen of ga aan de slag met één van de workshops bij het NVIDIA Deep Learning Institute (DLI). Een mooie gelegenheid om cursussen te voltooien en certificeringen te verdienen én om in contact te komen met experts die al jouw brandende vragen kunnen beantwoorden.

In contact met experts 

NVIDIA GTC geeft je de unieke mogelijkheid om de knappe koppen achter NVIDIA’s producten en onderzoeken te ontmoeten in zowel groepsverband als in één-op-één-gesprekken. Tijdens een 60 minuten durende Q&A-sessie krijg je antwoord op jouw technische vragen.

Webinars | Michiel van Bergen

Naast Q&A-sessies worden er ook webinars georganiseerd. Michiel van Bergen, BIM Workspace Adviseur van CSN Groep, verzorgt het webinar over NVIDIA Omniverse. Deze oplossing maakt het mogelijk om met software van verschillende leveranciers samen te werken in een realtime omgeving. Door Omniverse technologie toe te voegen aan BIM Workflows, worden deze nog efficiënter. Met name omdat er geen data-uitwisseling (via IFC) meer plaatvindt.

Modellen in verschillende applicaties worden aan de gebruikers in het ecosysteem in een virtuele desktop aangeboden. Hierdoor kunnen specialisten op hun eigen werkplek/locatie samenwerken in teams. Zij hebben direct inzicht in updates en wijzigingen en kunnen, vanuit hun eigen vakgebied, snel de juiste beslissingen nemen.

Wanneer: 15.04.2021 | 10.00 uur

Naam sessie: E32369 NVIDIA Omniverse in the AEC Sector

Schrijf je direct gratis in voor de conferentie én voor het webinar met Michiel van Bergen.

Inschrijven GTC Conferentie


Vragen

Advies

Afspraak

Karste de Vries

Vraag het aan Karste

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl

Andere interessante events